DOWN TOWN IS OVERGENOMEN DOOR HET BLOK


Down Town is overgenomen door Het Blok! Zij zullen, op korte termijn, hun eigen sociale invulling geven aan dit prachtige pand.
Ben je op zoek naar een heerlijke eet- en drinkgelegenheid in Lichtenvoorde, dan raden wij je aan om een tafel te reserveren bij Markt 5.
Markt 5 heeft alles in huis om van jouw avond uit een onvergetelijke avond uit te maken!

GA NAAR MARKT5.NL


MENUKAARTreserveren

ABOUT DOWN TOWN

Wij zijn zelf dol op lekker eten en drinken! Dat willen we natuurlijk delen met jullie!  Ons restaurant in Lichtenvoorde staat klaar om jullie te voorzien van sensationeel streetfood & spannende drankjes voor een gezellig avondje uit. Bij restaurant Down Town Lichtenvoorde geniet je van vakantie vibes in Oosterse sferen en proef je de cultuur terug in ons eten en drinken.

Sensationeel Streetfood, spannende cocktails of juist één van onze eigenwijze soda’s of zero’s. Je waant je in Oosterse sferen en proeft cultuur en natuur terug in ons eten en drinken. Bestel onze gerechten los of share ze gezellig met je vrienden of geliefde. Uiteraard is er ook voor de Vegan friends volop keus.

Ananas – Piña – Pineapple
Veelzijdig en lekker: zoet, sappig én sexy. De ananas is al eeuwen hét internationale symbool voor gastvrijheid en sluit daarom perfect aan bij onze zaken.

Neem ook eens een kijkje bij onze buren: partynextdoor.nl & markt5.nl

Let’s go Down Town!

Ilse Schutte
Ramón Heijnst
Wout Gerritsen

 


Markt 1A
Lichtenvoorde

MAIL ONS
info@godowntown.nl

BEL ONS
0544 - 487 731 

SHARE YOUR FAVOURITE SEAFOOD WITH FAMILY & FRIENDS

(OR NOT...)

0